Klimoszkovi

Kdo stojí za sporákem a troubou?

Šéfkuchař Honza

Vratimovák jak poleno, co vám udělá skvělé vepřové koleno. Posledních 13 let se pohybuje ve vedení restaurací prvotřídních hotelů v celé republice. Má za sebou několik soutěží včetně prestižní soutěže Olivier Roellinger Contest, která se konala v Paříži v roce 2017, kde byl jediný Čech. Když zrovna nevaří v restauraci, tak učí řízení hotelového provozu na VOŠ Ahol ve Vítkovicích, a když není ani tam, tak vaří doma pro svoje holky. Už od malička chtěl být kuchař, takže babičce furt poskakoval kolem plotny a když měli ve školce maškarní, tak mini rondon byl jasná volba. Kromě české kuchyně Honzu baví vařit Asii. Miluje svíčkovou a nesnáší dršťky. No a víc? To už se ho zeptejte sami. U Nás Doma se s ním určitě potkáte.

Šéfcukrářka Verča,

v Klimoszkovic rodině se stará převážně o sladké pokušení. Dlouhá letá peče pro catering a její dortíky jste mohli ochutnat v Ostravské J&T kavárně Elektra. Baví ji jak pečení pro širokou společnost, tak i jen pro nejužší rodinu. Ráda dělá jakoukoliv variantu cheesecaku, ale ještě radši je, že bude mít konečně Honzu po všech těch letech doma, i když ne tak úplně doslova. Buchtičkami s krémem to před rokem ve Vraťasu začalo, teď to buchtičkami pokračuje a rozhodně to nimi nekončí, protože v nabídce budou i další Verčiny "sladké perly".

A to jsme my.

Honza, Veronika, Elenka a Emička